Hva vi ønsker å tilby


Vår målsetning er å være nyskapende på yachtbygging både i Norge og i Europa. Vi skal være forut både på design, kvalitet og ny teknologi!

Dette innebærer at vi er i en kontinuerlig utviklingsfase hvor nye løsninger og standarder hele tiden utformes. Vi ønsker å bygge en yacht som først og fremst er tilpasset norske farvann, når våre konkurrenter fokuserer på air condition fokuserer vi på vinterisolering og varme.

Dermed mener vi å skape et helt spesielt produkt for norske farvann!

Våre planer for fremtiden inneholder både komfort og klasse men ikke minst, vi tenker vel så mye på hvordan vi kan redusere drivstoff forbruket. Det er jo en kjennsgjerning at drivstoffkostnadene er relativt høye, derfor mener vi at dette er et viktig fokusområde.

Vår første SunQuest av 44 fots størrelse ble levert i Mars 2005. Tilbakemeldingene vi har fått både fra potensielle kunder og andre båtvante beviser at vi definitivt er på riktig spor.

Vi er derfor klar til å ta fatt på nye utfordringer og en 50 fots SunQuest er vårt neste mål. Det vil virkelig vise hvilket potensiale det er i SunQuest Motor Yachts Norway og ikke minst båttypen SunQuest!

Vi snakkes på en eller annen messe!